Neuzer

Займы онлайн. Кредитуем всех 24 часа. Без отказов

Сервис послужит вам компасом в мире финансовых услуг. На нашем сайте вы сможете не только ознакомиться с самыми выгодными предложениями по кредитам и вкладам, но также сможете оформить срочный займ онлайн. Не нужно тратить время на поиск подходящих условий микрофинансирования, все это уже есть на нашем ресурсе. Просто заполните заявку, и через 1 минуту вы узнаете, сколько денег будет вам перечислено. Деньги переведут вам на карту, QIWI-кошелек, Яндекс.Кошелек, Webmoney или мобильный телефон мгновенно. Плохая кредитная история и отсутствие постоянной регистрации не помешают вам получить микрозаймы онлайн. Мы гарантируем это! Только у нас онлайн займы 100% одобрение! Хотите проверить? Отлично! Вам понадобится только паспорт. Оформите заявку, и получите деньги прямо сейчас!

Займ на карту

В наше нелегкое время все чаще случаются ситуации, когда необходимо где-то взять займ до зарплаты, заработка или возврата долга. Если Вам нужны деньги, на нашем сайте можно оформить онлайн микрозайм на карту, находясь в любой точке нашей планеты. Забудьте о финансовых проблемах навсегда, теперь Вам не нужно беспокоиться о том, как прожить до зарплаты или на что купить очень понравившуюся вещь! Вашему вниманию представлены 30 сервисов, осуществляющие срочный заем. Многие люди, однажды испортив свою кредитную историю, больше не пробуют взять деньги в долг, думая, что им сразу откажут. Даже если у Вас плохая кредитная история или нет гражданства Рф, Вам одобрят заем без отказа! Кредитный заем доступен каждому, стоит лишь ознакомиться с условиями и оформить заявку на срочный заем на карту. Не стоит беспокоиться если по каким-либо причинам, Вам откажут в предоставлении финансов. Как мы уже говорили, на нашем сайте доступно более 30 сервисов финансирования, и абсолютно у каждого человека есть шанс получить займы онлайн на карту хотя бы в одном из сервисов.
Itt a jó idő! Mozdulj ki a gyerekekkel!
2015. május 15. péntek, 12:35

A nyár közeledtével Polisport akciót indítunk, melynek keretében

 • a Polisport Boodie gyerekülések 17.190 Ft helyett 9.990 Ft-ért (-42% engedménnyel),
 • a Polisport Kid sisakok pedig 6.590 Ft helyett 3.990 Ft-ért (-39% engedménnyel)

vásárolhatóak az alábbi térképen található kerékpár szaküzletekben. A fenti kiemelt promóciós termékeken felül a többi Polisport gyerekülés, gyerekülés kiegészítő, gyerek és felnőtt sisak 15%-os engedménnyel vásárolható a résztvevő partnereinknél, ahol hozzáértő és segítőkész kiszolgálás várja.

Az akció időtartama: 2015. május 16 -  június 30.

Akcióban részt vevő üzletek (térkép)

Európai BIZTONSÁG, KOMFORT, DIZÁJN.

A kerékpáros gyerekülés kiválasztásánál az alábbi szempontokat kell figyelembe venni.

 

1. A gyermek kora

 • Kisebb gyerekeknél fontos, hogy a kerékpározás közben a szülő kapcsolatban tudjon maradni a kicsivel, szemmel tudja tartani, beszélgetni tud vele. Ilyen esetekben az előre szerelhető ülést (9-15 kg) javasoljuk. Ebből is létezik olyan, amelyiket a kormány nyakra, homlokcsőre, vagy a nyeregvázcsőre kell rögzíteni. A kerékpár adottságai határozzák meg, hogy melyiket célszerű választani. Az előre szerelhető gyereküléseknél hasznos kiegészítő a szélvédő, mely védelmet nyújt a menetszél ellen.
 • Nagyobb gyerekeknél, akik a kerékpározás közben már el vannak anélkül, hogy állandóan szemmel tartsa a szülő - és az előre szerelhető ülést már kinőtték - javasoljuk a hátsó üléseket. Hátsó ülésből (9-22 kg) vázra szerelhető és csomagtartóra szerelhető verzió is létezik. A vázra szerelhetőnél egyszerűen megoldható az 1 gyerekülés több kerékpárra. A külön is megvásárolható felerősítő adapterrel egy perc alatt átszerelhető a gyerekülés egyik kerékpárról a másikra. Mindkét felerősítési mód azonos értékű megoldás. A csomagtartóra szerelhető kevésbé "ringatózik" a kerékpározáskor.

2. Mire szeretnénk használni a gyerekülést

 • Hosszabb túrákra, ahol fontos szempont a nagyobb komfort. Ilyen esetben a dönthető gyereküléseket (Guppy RS, Bilby RS, Wallaby Evolution) ajánljuk.
 • Mindennapos közlekedésre, rövid távú használatra.

3. A konstrukció stabilitása, tartóssága

 • Magas háttámla: minél magasabb a háttámla annál nagyobb biztonságérzetet jelent a gyermeknek (kuckó érzés).
 • A háttámlán a sisaknak kialakított hely kényelmesebb a kerékpározásnál.
 • Oldalvédelem: a gyerekülésen lévő bordák, merevítések biztosítják, hogy az ülés stabil érzetet kelt a gyermekben, ami fontos, hogy biztonságban érezze magát.
 • Az ülés anyaga is hozzájárul a kellő merevséghez, stabil kialakításhoz.
 • A hosszú élettartamot garantálja az UV álló alapanyag felhasználása.

4. A gyermek biztonsága

 • 5, és 3 pontos biztonsági öv: a gyermek egyedül nem tudja kikapcsolni az övet, így a szülő biztonságban tudhatja a csemetéjét a kerékpározás ideje alatt.
 • Megerősített láb védelem: megakadályozza, hogy a gyermek lába beleérjen a küllőkbe. Állítható a magassága, így minden testmérethez igazítható.
 • Vázra szerelhető ülésnél a konzol biztonságos rögzítést biztosít (csak megnyomásra old ki).
 • Reflektáló matrica az ülés hátulján segíti a láthatóságot.

5. Kényelmi szempontok

 • Dönthető ülés (20 fok, vagy 3 helyzet).
 • Mosható üléspárna több méretben.
 • Extra szivacs az öv résznél.
 • Állítható üléspozíció. A ülést egyszerűen a gyermeknek kényelmes pozícióba lehet állítani (közelebb vagy távolabb a kerékpároshoz).
 • Extra rakodó rész az ülés háttámlájában.
 • Az első felszerelést követően szerszám nélkül lehet le, és felszerelni az ülést. Ez fontos lehet a 2. kerékpárnál történő használatnál.
 • Több szín variáció.

A Polisport széles választékában minden felhasználási igényhez és árkategóriában talál biztonságos és kényelmes gyerekülést.

MINDEN ESETBEN CSAK BEVIZSGÁLT, ELLENŐRZÖTT, MEGBÍZHATÓ GYÁRTÓ TERMÉKÉT VÁLASSZA!

Az Európai Unió területén a kerékpáros gyerekülések minőségi és biztonsági megfelelőségét az EN 14344-es szabvány határozza meg.

A Polisport gyereküléseket Portugáliában gyártják. A termékeket a TÜV nemzetközi minőség ellenőrző intézettel is bevizsgáltatják. A cég elkötelezett a folyamatos innováció mellett, hogy vásárlói mindig a legmagasabb minőséget és kényelmet élvezhessék.

Az akcióban résztvevő termékek listáját itt találja:

Akcióban részt vevő termékek

Ismerje meg a teljes Polisport termékpalettát!

Polisport katalógus (pdf)


Ha bármi kérdése lenne az akcióval vagy a Polisport termékekkel kapcsolatban, akkor a +36-1/420-3760-as telefonszámon és az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -n állunk rendelkezésére.

 

Ha nincs még bringád, vagy le szeretnéd cserélni, akkor nézz körül a Neuzer kerékpárok között! Minden felhasználási igényre van javaslatunk. Akár meg is nyerheted az egyéniségedhez illő bringát és nagyon dekoratív kiegészítőket.

Megnézem a Neuzer kerékpárokat!

Megnyerem a Neuzer kerékpáromat!

 
  Magyarország vezető kerékpárgyártó üzeme. A saját gyártmányú, Neuzer márkanevű kerékpárok
választéka szinte valamennyi felhasználási igényt (mint hegyi, országúti, verseny, városi, trekking,
illetve gyermek) kielégít.
Hivatalos
nagykereskedelmi
partnerünk