Hogyan lehet kerékpárt kérni cafetériában?

Egy 2021-es törvénymódosításnak köszönhetően (Magyar Közlöny 2021/106., 1/7. és 3/1.) 2022. januártól kerékpárt és elektromos kerékpárt is kérhetünk munkáltatónktól béren kívüli juttatásként. Az adómentes juttatási forma kedvező a munkaadónak is, hiszen a törvénymódosításnak köszönhetően a megvásárolt kerékpá beszerzés bruttó értéke elszámolható költségként.

Nincs más dolgunk tehát, mint egyeztetni munkaadónkkal a következő éves cafetériáról hogy milyen kerékpárt szeretnénk. Erről számolt be a cegeskerekpar.hu is.

Egyedi árajánlat kérése céges kerékpárflotta beszerzésére cafetéria juttatásban: info@viddabringat.hu

Milyen felhasználásra lehet kerékpárt kérni béren kívüli juttatásként?

Az a nagyszerű a céges bicikliben, hogy nem csak arra használhatjuk munkavállalóként, hogy bejárjunk a telephelyre, vagy hogy árut szállítsunk vele. A vállalat kerékpárflottáját ugyanis használhatjuk magáncélra, sőt, kizárólag magáncélra is kaphatunk kerékpárt. Ráadásul nincs a cég tevékenységi köréhez kötve sem, így bármilyen vállalkozás kínálhat cafetériaként biciklit a dolgozóknak.

Vállalati kerékpárflotta: céges kerékpár vagy a dolgozó kerékpárja?

A cafetéria keret terhére beszerzett kerékpár, bár a dolgozó használhatja magáncélra is, nem lesz az alkalmazotté. Ugyan béren kívüli juttatásnak hívjuk az így beszerzett biciklit, de az a vállalkozás flottájában marad, a használati joga a mi juttatásunk. Ennek hatalmas előnye, hogy ha sikerül munkaadónkkal erről megállapodni, a céges bicikli szervizelésének költségét a munkahelyünk fizeti – aki, mint fent említettük elszámolhatja költségként.

Céges kerékpár rendelése közvetlenül a gyártótól: https://www.viddabringat.hu/

Milyen kerékpárt kérhetünk cafetériában céges biciklinek?

A béren kívüli juttatásként beszerzett kerékpár felhasználási területe semmilyen módon nincs korlátozva. Az adóhatóság híre szerint széles körből válogathatunk..
Lehet elektromos kerékpár (pedelec szabávány, azaz maximum 300W teljesítmény és kizárólag emberi hajtás segítésére), és lehet hagyományos kerékpár is. Számtalan lehetőség áll így előttünk, hogy milyen céges kerékpárt kérjünk. Városi felhasználású urban modell, vagy zúzós MTB, esetleg suhanós országúti – mindegyik belefér, választhatjuk bármelyiket.

Az előzetes ajánlatkérések alapján vannak kiemelkedően népszerű céges kerékpár modellek, amiket cafetériában terveznek kérni, vagy adni:

Neuzer Supercity folding (összecsukható) elektromos kerékpár – vannak alkalmazottak, akik nem akarnak elkésni a munkából

Firenze trekking bicikli modellek – a tökéletes túratárs, ha hosszabb kerékpár kirándulásra indulunk

Neuzer Carry Mega – a családosoknak is van alternatívánk

Duster Sport mountain bike -  egy izgalmas terepezéssel könnyen kompenzálhatjuk a hétköznapok monotóniáját

Ravenna 6 – szombat reggeli piacozás, vagy egy esti mozi, esetleg el kell szaladni az okmányirodába – tökéletes városi kerékpár a mindennapokra

Neuzer Courier RS fitness kerékpár – a száguldás és letisztultság szerelmeseinek

 

Céges kerékpár rendelése közvetlenül a gyártótól: https://www.viddabringat.hu/

Profi szervizpartnereink biztosítják a szervizhátteret is: https://www.viddabringat.hu/boltkereso

Egyedi árajánlat kérése céges kerékpárflotta beszerzésére cafetéria juttatásban: info@viddabringat.hu

 

Neuzer Supercity folding elektromos kerékpár

Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ