E-Bike test&show 2023

Az idei éveben nagy újdonságra készülünk.

Elektromos kerékpárok tesztelése és termékbemutató lesz a Hungexpon, méghozzá az Utazás Kiállítással, a Karaván Szalonnal és a Boat Show-val egy időben.
Ez lesz az E-Bike test&show 2023. február 24-26-ig. Szakmai partnereinket csütörtökön, 23-án várjuk.

És hogy mivel készülünk? Természetesen lesz kiállítási rész, ahol a legújabb termékekből állítunk ki válogatást, mindenből a legjobbat. Ezt az 'A' pavilon 205/B standon találod, de inkább keresd a Neuzer zászlót! Megnézheted a legjobb AXA lámpákat és lakatokat, az új CRATONI felnőtt és junior sisak kínálatot, csúcs kategóriás HAMAX gyerekülést, gyerekutánfutót és siakokat, Menabo bringaszállítót, menő SAHOO táskákat, és egy új Neuzer elektromos teherhordót is!
A másik és egyben a fő attrakció a pedelec teszt lesz. Egy biztonságos, elkerített pályán lehet majd kipróbálni a legjobb Neuzer bringákat és hazai e-bike kínálat színét-javát - összesen több, mint száz bicikli lesz kint.
Persze alapvető szabályok lesznek a teszteléshez, mint felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése és bukósisak viselési kötelezettség, de emiatt ne fájjon a fejetek, mi mindenre készülünk, hozunk sisakot, fertőtlenítőszert, ti csak gyertek és teszteljetek.

Kedvcsinálóként a tesztelhető kerékpárok listája:

  • Neuzer Arezzo 17" és 19" mtb: erénye az ereje: 95Nm nyomaték, és nagy akkukapacitás
  • Neuzer Belluno női és férfi trekking: a legjobb túragépünk. Nagy akku, fullos felszereltség, szuper vázforma.
  • Neuzer Zion mtb: a "kicsi a bors, de erős" esete. Hátsó motoros gép meglepően jó vezérléssel és nagy motorerővel
  • Neuzer Mantova női és férfi urban: ezzel a géppel megváltoztathatod mindennapjaidat. Bírja a városi strapát is, és mindent tud, amit kell felszereltségben, erőben és akkuban is.
  • Neuzer Siena city/trekking: nem véletlenül érte meg a második generációt ez a modell. Nagy akkuja, kényelmes üléspozíciót kínáló váza és a szinte karbantartásmentes 7 fokozatú agyváltója miatt minden igényt kielégít.
  • Neuzer Verona city/trekking: ráncfelvarrás után újra itt az egyik legelegánsabb bringánk. Szemet gyönyörködtető vázforma, megbízható motor és akku, villanyakba építet "rejtett" rugózás - egyszerűen instant love.
  • Neuzer Novara cross: unisex vázformája mindenkinek kényelmes megoldás, erős motorjának nincs akadály. Felszerelheted a te szokásaidnak megfelelő kiegészítőkkel, vagy hagyhatod csupaszon, ha inkább az egyszerűséget szereted.
  • Neuzer Sorrento city/trekking: az egyik legnépszerűbb modellünk. Kedvező ára és tudása hamar meggyőzi még a hezitálót is: ez kell neki.
  • Neuzer Zagon (teleszkópos) city/trekking: belépő az e-bike világba. Első agymotorja elvisz, ahová kell, felszereltük, amivel kell, ára pedig elérhetővé teszi, nem utolsó sorban ezt le mered parkolni egy rendes lakattal bárhol.
  • Neuzer Supercity folding: a végére a csemege. Nincs túl nagy kínálat összecsukható e-bike-ból, mi azonban hoznunk nektek egy ilyet is. Mindenhol elfér és mindenhova eljut. Egyszerűen zseniális, nálad lehet mindig, akár nyaralás, akár a munkahely az úti cél.

A tesztpálya is megérdemel néhány szót. A legnagyobb pavilonban leszünk, így kb 150 méter hosszú lesz a pálya - egy irányba. A legjobb pedig az, hogy lesz egy nagy híd is benne, ahol ki tudod próbálni, milyen, amikor "ráadod a kakaót" egy e-bike-nak.

Gyere el 2023 február 24-26. között a Hungexpora az első E-Bike test&show-ra, próbáld ki a legjobb elektromos kerékpárokat, nézd meg a legújabb bringás kiegészítőket! És ha már ott vagy, egy jeggyel meg tudod nézni a többi kiállítást is. :)

(Jegyvásárláshoz és a kiállítás részleteiért kattints a képre, vagy ide: https://utazas.hungexpo.hu/programok-2023/e-bike-test-show/)

Kapcsolat

Lakossági megrendelések a
Viddabringát.hu webshopban >

Belföldi nagykereskedelmi irodánk és raktárunk: Székhely, gyártás és export: Céges kerékpárok:
1211 Budapest, Acélcső utca 1-17. (kizárólag viszonteladó partnerek részére).
info@neuzer.hu
+3614203760
For foreign partners:
2500 Esztergom, Mátyás király street 45.
info@neuzer-bike.hu
+3633500580
Egyre nagyobb a kereslet céges kerékpárra. »
Már kerékpár és e-bike is adható cafeteriaként! »
Miért jobb a nyomatékszenzoros ebike? Milyen pedelecet válasszak? »
Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ