Elektromos teherszállító kerékpárokkal bővül kínálatuk.

Egyre nagyobb a kereslet az úgynevezett e-cargo-ra, vagyis elektromos teherkerékpárra.

Az ember számos olyan helyzettel találkozik nap mint nap, amikor valamit szállítani kell. Általában megoldjuk egy táskában a hétköznapokat, de van, amikor valami nagyobbat, vagy nehezebbet kell magunkkal vinni. Vagy egy-két gyereket kell szállítani, akár minden nap oviba, suliba.
Sokan rögtön rávágják erre, hogy persze, ezért van autóm. Igen, erre kiválóan használható egy autó. De lehet, hogy van jobb alternatíva is. Sokszor praktikusabb mondjuk egy elektromos teherhordó kerékpárral útnak indulni.

De miért lehet jó választás egy e-cargo-t vásárolni ilyen célra?

Rögtön hozhatjuk a szokásos érveket:

  • olcsóbb megvenni
  • olcsóbb fenntartani
  • olcsóbb üzemeltetni
  • nem kell dugóban araszolni
  • nem kell parkolóhelyet keresni.

A fentiek önmagukban is elegendőek lehetnek, ha autó és teherszállító e-bike között kell választani. De van még számos érv. Fontos, hogy sokkal környezettudatosabb munkába járni, gyereket szállítani, bevásárlásra indulni egy elektromos biciklivel, mint autóval. Ha pedig megfelelően kialakított csomagtér is van, akkor vitán felül áll, hogy az elektromos teherbicikli a jó választás. Valójában nem csak a sarki közértig lehet használni egy ilyen elektromos járművet. Ha belegondolunk, a hétköznapi közlekedéshez a legtöbb embernek elég. Bele lehet tenni táskát, szerszámos ládát, vagy szinte bármit, amire egy sokat mozgó embernek szüksége lehet. És a mozgás szabadsága, a gyorsaság miatt biztos, hogy egy elektromos cargo-val járunk a legjobban.

Felmerülhet ezek alapján, hogy milyen elektromos teherbiciklit érdemes választani?

Mint általában közlekedési eszköz választásnál, itt is megvizsgálja az ember, hogy mire, milyen gyakran, és hol fogja használni?
A legfürgébb változatok itt is kétkerekűek, csak hosszabb a tengelytáv a normál kerékpárénál. Általában az első, kormányzott kerék mögött kap helyet a csomagtér, aztán jön a pilótafülke. Ezeknek a bringáknak előnye, hogy nem sokkal szélesebbek, mint a hagyományos kerékpárok.
A háromkerekű változatok nagyon stabilak és általában nagyobb teherbírásúak is. Elrendezésük hasonló a kétkerekű teherszállító kerékpárokéhoz, de általában a doboz két oldalán van az két első kerék. Legtöbbször ilyenek a gyermekek szállítására alkalmas változatok is, ilyenkor a "csomagtérben" ülés és biztonsági öv is található.

Az pedig nem is kérdés, hogy ha az ember teherszállító kerékpárt választ, abban legyen elektromos rásegítés is. Nagyobb a kerékpár saját tömege is, és csomagot is viszünk vele, ráadásul mindezt hatványozottan érezzük, ha emelkedőn kell felmásznunk - de ez a mai korszerű elektromos rásegítésű hajtásokkal fel sem tűnik. Gyakori a 80-90Nm(!) nyomatékú pedelec motor, ami tényleg erősnek mondható. Ráadásul ezekkel az e-bike rendszerekkel garantáltan 40 kilométeres hatótávot el lehet érni, ami egy napra elég szinte minden helyzetben. Ez a hatótáv egy akkumulátorral értendő, de mivel csomagszállító kerékpárokról van szó, egy extra akkunak is könnyen akad hely.

Elektromos teherszállító kerékpárok a Neuzer kínálatában

Ha érdekli, milyen e-cargo-k közül válogathat, nézze át kínálatunkat. Jól bevált modellek, melyeket itthon nagy vállalatok, vagy külföldön bérbicikli rendszerben már használnak.

 

Neuzer elektromos teherhordó kerékpár

Neuzer Carry Basic elektromos teherszállító kerékpár első agymotorral

Hasonló kerékpárokkal szállítják a postások nap mint nap levelek és küldemények tömkelegét. Erős, strapabíró, megbízható.

Neuzer elektromos teherbicikli

Neuzer Carry Deluxe elektromos teherbicikli középmotorral

A Carry Basic magasabb felszereltségű változata. Ezt a modellt tárcsafékkekkel szereltük fel a mégjobb fékhatás érdekében, komfort markolatot és "bikaszarvat" tettünk rá, így kényelmesebb a bringázás és szereltünk rá egy patkózárat a hátsó kerékhez, ami meggátolja, hogy illetéktelenek eltolják a biciklit.

Neuzer e-cargo kerékpár

Neuzer Carry Long e-cargo középmotorral

Egy igazi igásló a kétkerekű kerékpárok minden előnyével: kanyarban dönthető és nem túl széles. Az első kerék mögötti hatalmas csomagtérnek köszönhetően rengeteg csomag szállítható vele.

Neuzer elektromos kerékpár gyerekszállító

Neuzer Carry Mega elektromos gyermekszállító vagy csomagszállító kerékpár középmotorral

A Carry Mega mindent tud, amire szükség lehet. Tárcsfékkel fékezett mindkét első kerék, így a megállás soha nem lesz gond. Az elektormos motor leveszi a terhet a kerékpárosról, hátsó agyváltój aszinte karbantartás mentes, megbízható és mindig találni megfelelő sebességi fokozatot. A dobozban gyermekszállításra alkalmas ülőfelület és biztonsági öv van.

Neuzer városi csomagszállító elektromos kerékpár

Neuzer Carry On férfi vázas városi csomagszállító elektromos kerékpár első agymotorral

A Carry On a stílus és a funkcionalitás csodálatos találkozása. Ezzel az e-bike-kal bárhol meg lehet jelenni overáltól farmeron át öltönyig mindenben. A dobozok egyszerűen variálhatóak, így, ha mondjuk csak az elsőre van szükség, nem kell mindkettőt magunkkal cipelni, de a két doboz meglepően sok cekkert el tud nyelni. Mivel ez is elektromos rásegítésű csomagszállító, így a csomag mennyiségének csak a felhasználó szab határt, nem a teljesítmény.

Neuzer elektromos csomagszállító e-cargo városba

Neuzer Carry On unisex csomagszállító e-cargo első agymotorral

A Carry On páros unisex változata, ahol a stílust és a funkcionalitást egy kis extra kényelem is megdobja. Dobozai zárhatóak és szinte mindent elnyelnek, csodásan néz ki, a menetkomfort a ballonos gumikkal, a kényelmes nyereggel és markolattal, az alcsonyabb átlépési magasság, a pihentető üléspozíció együtt instant love.

 

Ha felkeltette érdeklődését valamelyik elektromos teherkerékpár, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot:

info@neuzer.hu
 


Ha cégének szüksége van fürge mozgású, nagy teherbírású közlekedési eszközökre akár telephelyén belül, akár áruszállításhoz, vagy kollégái gyors mozgásához, a legjobb választás egy elektromos rásegítésű teherbicikli.

Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ