Élményt adtunk - A Neuzer is részt vett a hatodik Akkor és Most Jármű Expon

 

A hazai kerékpáros és e-bike mobilitási szféra oszlopos tagjaként a Neuzer Kft. is jelen volt az április 29. és 30. között Esztergomban megrendezett Akkor és Most Jármű Expon. A mostanra már hagyománnyá váló, idén hatodik alkalommal megtartott gyermekbarát program oldtimer autóival, hadászati és bűnüldöző járműveivel, valamint izgalmas koncertjeivel évről-évre látogatók ezreit vonzza a vidéki városba.

Az esemény támogatójaként természetes volt, hogy a rendezvényen Neuzer Kft. is kiemelt érdekességekkel várja az érdeklődőket. Közel 300 négyzetméteres standunkon a látogatók a teljes kerékpár választékunkkal megismerkedhettek, beleértve olyan, jelenleg még újdonságnak számító elektromos modelleket is, mint a középmotoros, túrázáshoz tervezett Neuzer Belluno, vagy a terepre ajánlott, 95 Nm nyomatékú Neuzer Arezzo e-bikeok.

A bringázás akkor a leginkább örömteli, ha mindenki a számára tökéletes modellt használhatja. Ennek érdekében standjaink kialakításánál nagy hangsúlyt helyeztünk arra, hogy szinte minden bemutatott modellünk a legapróbb részletig körbejárható és áttekinthető legyen.

A jellegükből adódóan általában nehezebben kiválasztható elektromos modellek jellemzőiről az érdeklődők a stand mellett kialakított tesztpályán is meggyőződhettek, a kerékpárokkal kapcsolatos kérdéseikre pedig szakértő munkatársaink válaszoltak.

A gyerekeket a kétnapos rendezvény egésze alatt kreatív rajz- és színezősarokkal vártuk. A kis művészek itt készült, „kerékpár” témájú alkotásait a látogatók az esemény ideje alatt a Neuzer standján kiállítva is megtekinthették.

A bevállalósabb gyerkőcök a rajzsaroktól néhány méterre kialakított ügyességi pályán tehették próbára saját, és gyermek modelljeink képességeit. A szlalomútvonalból és libikókából álló akadálypálya nagy sikert aratott mind a legkisebb, a kerékpározást még csak szülői segítséggel felfedező, mind pedig az idősebb, a bringázás örömeit már jól ismerő gyerekek körében.

A rendezvényen bemutatott Neuzer kerékpárok, új modellekkel bővülve 2023 júniusában, Frankfurtban az Eurobike kiállításon kerülnek az európai vásárlók elé.

 

Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ