Élményt adtunk - A Neuzer is részt vett a hatodik Akkor és Most Jármű Expon

 

A hazai kerékpáros és e-bike mobilitási szféra oszlopos tagjaként a Neuzer Kft. is jelen volt az április 29. és 30. között Esztergomban megrendezett Akkor és Most Jármű Expon. A mostanra már hagyománnyá váló, idén hatodik alkalommal megtartott gyermekbarát program oldtimer autóival, hadászati és bűnüldöző járműveivel, valamint izgalmas koncertjeivel évről-évre látogatók ezreit vonzza a vidéki városba.

Az esemény támogatójaként természetes volt, hogy a rendezvényen Neuzer Kft. is kiemelt érdekességekkel várja az érdeklődőket. Közel 300 négyzetméteres standunkon a látogatók a teljes kerékpár választékunkkal megismerkedhettek, beleértve olyan, jelenleg még újdonságnak számító elektromos modelleket is, mint a középmotoros, túrázáshoz tervezett Neuzer Belluno, vagy a terepre ajánlott, 95 Nm nyomatékú Neuzer Arezzo e-bikeok.

A bringázás akkor a leginkább örömteli, ha mindenki a számára tökéletes modellt használhatja. Ennek érdekében standjaink kialakításánál nagy hangsúlyt helyeztünk arra, hogy szinte minden bemutatott modellünk a legapróbb részletig körbejárható és áttekinthető legyen.

A jellegükből adódóan általában nehezebben kiválasztható elektromos modellek jellemzőiről az érdeklődők a stand mellett kialakított tesztpályán is meggyőződhettek, a kerékpárokkal kapcsolatos kérdéseikre pedig szakértő munkatársaink válaszoltak.

A gyerekeket a kétnapos rendezvény egésze alatt kreatív rajz- és színezősarokkal vártuk. A kis művészek itt készült, „kerékpár” témájú alkotásait a látogatók az esemény ideje alatt a Neuzer standján kiállítva is megtekinthették.

A bevállalósabb gyerkőcök a rajzsaroktól néhány méterre kialakított ügyességi pályán tehették próbára saját, és gyermek modelljeink képességeit. A szlalomútvonalból és libikókából álló akadálypálya nagy sikert aratott mind a legkisebb, a kerékpározást még csak szülői segítséggel felfedező, mind pedig az idősebb, a bringázás örömeit már jól ismerő gyerekek körében.

A rendezvényen bemutatott Neuzer kerékpárok, új modellekkel bővülve 2023 júniusában, Frankfurtban az Eurobike kiállításon kerülnek az európai vásárlók elé.

 

Kapcsolat

Lakossági megrendelések a
Viddabringát.hu webshopban >

Belföldi nagykereskedelmi irodánk és raktárunk: Székhely, gyártás és export: Céges kerékpárok:
1211 Budapest, Acélcső utca 1-17. (kizárólag viszonteladó partnerek részére).
info@neuzer.hu
+3614203760
For foreign partners:
2500 Esztergom, Mátyás király street 45.
info@neuzer-bike.hu
+3633500580
Egyre nagyobb a kereslet céges kerékpárra. »
Már kerékpár és e-bike is adható cafeteriaként! »
Miért jobb a nyomatékszenzoros ebike? Milyen pedelecet válasszak? »
Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ