Megújultunk - Itt az új Cindy és Bobby

Lassan közeledik a tavasz, amikor sokan leporolják a bringákat. Sokszor ilyenkor szembesül a család azzal, hogy a legfiatalabb családtagok tagadhatatlanul kinőtték a tavaly még „szódával elmegy” méretű bringájukat. Szükség van egy jó új kerékpárra, ami lehetőleg ne is kerüljön vagyonokba, hiszen a használójuk várhatóan 1-2 éven belül az új kétkerekűt is ki fogja nőni. Aggodalomra semmi ok, a kedvező árú, de élvezetes használati élményt nyújtó Cindy és Bobby modellek pont ezt az igényt elégítik ki - 2024 tavaszától ráadásul a korszerűség és mutatósság jegyében újragondolt formában.

Cindy és Bobby modellcsaládjaink évről-évre a bestsellerek közé tartoznak, a nagy népszerűségükre való tekintettel pedig szép számmal érkeznek velük kapcsolatban tőletek is visszajelzések. Most ezekre reagálva gondoltuk újra a kerékpárokat: az eredmény néhány modernebb és kényelmesebben használható, de ugyanolyan kedvező árú gyerekbringa. Nézzük mi változott!

Ami legelőször szembe ötlik, az a dizájn: a lányoknak szánt Cindy, és a srácoknak tervezett Bobby modellek esetében is megmaradt a korábbról már ismert, színes modellpaletta, de új, modernebb dekorációval vittük tovább a régi koncepciót. A színek tekintetében, míg a Cindy modellek esetében rózsaszín, fehér-magenta és babakék-magenta változatok közül válogathattok, a Bobby modellek piros, kék és neonsárga színekben lesznek elérhetőek. Reméljük mindenki megtalálja a neki tetsző bringát!

Szintén a modernebb megjelenést szolgálja, hogy minden 20 és 24”-os bringánk félintegrált fejcsövet kapott. Bár a pehelysúlyú felhasználóknál ez inkább csak dizájn kérdés, ezzel is követjük a felnőtt bringák megjelenését. Az új modellekben a bowdenek már az alsócsövön belül futnak, szintén a letisztultság jegyében.

De a külcsín nem minden, és a megújulásban nem is a legfontosabb. A fókusz inkább a geometria és üléspozíció javításán, a kontrol és a kényelem fokozásán volt.

Több visszajelzés érkezett, hogy hosszúnak találjátok a bringát, így kicsit rövidebbre szabtuk a felsőcsövet, illetve tavasztól mindegyik bringa rövidebb kormányszárral kerül a boltokba, így kevésbé kell ráhajolni a kormányra és a rövidebb kormányszár miatt terepezéskor stabilabb, jobban kezelhető lesz a bringa.

A középcsapágy is egy kicsit alacsonyabbra került, tovább csökkentve a súlypont magasságát és javítva a stabilitást.

Az ülés tájékát is megvariáltuk: eddig is törekedtünk arra, hogy rövid nyeregvázcsővel építsük a bringáinkat, így kimondottan alacsonyra le lehetett tolni a nyerget minden méretnél. Ebből most még egy picit faragtunk, így az új modelleknél még több üléspozíció vált elérhetővé.

Maradjatok velünk - az új Cindy-Bobby modellek hamarosan a Viddabringát.hu-n is megjelennek! Ha gyerekbringát kerestek, biztosan megakad majd a szemetek valamelyiken!

Kapcsolat

Lakossági megrendelések a
Viddabringát.hu webshopban >

Belföldi nagykereskedelmi irodánk és raktárunk: Székhely, gyártás és export: Céges kerékpárok:
1211 Budapest, Acélcső utca 1-17. (kizárólag viszonteladó partnerek részére).
info@neuzer.hu
+3614203760
For foreign partners:
2500 Esztergom, Mátyás király street 45.
info@neuzer-bike.hu
+3633500580
Egyre nagyobb a kereslet céges kerékpárra. »
Már kerékpár és e-bike is adható cafeteriaként! »
Miért jobb a nyomatékszenzoros ebike? Milyen pedelecet válasszak? »
Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ