Kerékpár tesztelés - elmarad a Mozgásvilág tesztnap

Nehéz döntésen van túl a Mozgásvilág csapata.
Mi úgy gondoljuk, hogy felelősségteljes ez a döntés.
Rengeteg szervezés és készülődés ellenére, az egész Mozgásvilág tesztnap újratervezése és Mozgásvilág Kerékpáros Tesztnap és Fesztivállá alakítása ellenére is meghozták azt a döntést, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben nem tartják meg a rendezvényt.

Nekünk is nehéz ez, hiszen mi is készültünk a rendezvényre, ahogyan minden évben tettük, hogy elhozzuk Nektek a Neuzer újdonságait és az általunk forgalmazott világmárkák érdekességeit.

Neuzer kerékpár tesztelés webshop

Neuzer kerékpár tesztelés webshop


Ki ne szeretett volna csúcsminőségű SR Suntour teleszkópos villákat tesztelni - megérezni milyen, amikor a legrázósabb ösvényt is puha perzsaszőnyeggé képes varázsolni a gondos tervezéssel létrehozott technológia?! Mondjuk olyan, mint az új, idén megjelenő Durolux EQ, vagy a szintén nem épp öreg Zeron? Vagy olyan Cratoni sisakot próbálni, ami nem csak véd, de kényelmes, könnyen tisztítható antibakteriálist szivacsozása van, egy kézzel oldható csattal készül és "iszonyatjól" szellőzik felmenet közben. Nameg kipróbálni, hogy mi a jóégnek van rugózás egy gyerekszállító utánfutón??? Mert a Hamax Outback felfüggesztése bizony állítható. Milyet lehetett volna porolni vele a földúton! Mi már kipróbáltuk, reméljük, hogy hamar elhozhatjuk nektek is.
Ja, és tudtad, hogy a Michelin új keverékekkel dolgozik? Elképesztő tapadást nyújt az új Michelin Advanced kategóriában a Gum-X és Magi-X formaula is mind 27,5" mind pedig 29" méretben.
Meg ugye ott az AXA. Mert? Mert azt tudjuk, hogy egy AXA lánc erős. De Te erősebb vagy? Egy erővágóval? SEM! Legközelebb kipróbálhatod, mert szerintünk nem mindegy, mire bízod a bringádat.

Neuzer kerékpár tesztelés webshop

A Neuzer kerékpárokra vonatkozó poénokat most nem lőjük le, azon izguljatok kicsit, annyit mondunk azért, hogy ettől mi is fel vagyunk villanyozva, és hogy olyan terepre merészkedünk, ami nekünk új. És nem vízibiciklit gyártunk...

Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ