ZYCLE kerékpáros edzőgörgők

Végre egy olyan termékcsalád, amire már régóta vágyott rengeteg kerékpáros.

Vége azoknak az időknek, amikor egy vagyont kellett kifizetni egy normális teljesítményű interaktív edzőgörgőért, a ZYCLE termékek mindenki számára elérhetőek.

Rég nem a profi sportolók privilégiuma ugyanis a görgőzés, ezt tudjuk tőletek, kedves érdeklődők. Ez egy olyan lehetőség, ami bármelyik sportszerető embernek kiváló edzési lehetőséget nyújt. Rengetegen vannak, akik a hideg időjárás és a korai sötétedés elől menekülve váltanak a kinti bringázásról, vagy akár (részben) a futásról a szoba melegére, mások időhiány miatt teszik le a görgőzés mellett a voksukat - akár nyáron is, és még számtalan okot és érvet szoktunk hallani.

Figyelj, pár szóban elmondjuk azt is, hogy mi az az interaktív edzőgörgő. Nem, nem válaszol az időjárásra, mint a telefonod, és nem is kapcsolja fel a villanyt. Ez egy szimulátor. Méghozzá egy nagyon pontos, élethű szimulátor. A számítógépeddel, vagy telefonoddal, esetleg tableteddel összekapcsolva olyan edzést tesz lehetővé, amelyben valós útvonalakat vagy VR terepeket lehet bejárni. A VR görgő pedig egy elektromágnessel fékezett lendkerék segítségével szimulálja a szintkülönbséget.

Több típusa létezik ezeknek a görgőknek, mi is kínálunk egyet-egyet ezekből.
A belépő szint az úgynevezett wheel-on görgő. A bringád kerekét beleteszed a fékezőegységbe, bekapcsolod a VR szoftvert és mehet a menet. Ez a modell a ZYCLE ZPro.
A profibb megoldás a direct drive, amikor a hátsó kerekedre nincs is szükség, azt a görgő nagy lendkereke helyettesíti. Elképesztő pontos és nagy teljesítményű. Ez a modell a ZYCLE ZDrive.
A csúcs pedig az, amikor egy komplett spinning gép van az edzőgörgő köré építve, így csak a szoftvert kell bekapcsolni, felpattanni és tekerni. Nagy plusz, hogy minden paramétere pontosan, fokozatmentesen személyre szabható: a nyeregmagasság, a kormánymagasság és a kormány-nyereg távolság is. Ez a modell a ZYCLE ZBike.
A plusz egy pedig a szabadgörgő. Ez egy fékezőegység nélküli, három hengerből és egy nagyon stabil keretből álló edzőeszköz, mellyel az egyensúly, a koordináció fejleszthető nagy mértékben, de gyakran használják verseny előtti bemelegítésre profik és amatőrök egyaránt. Ez a modell a ZYCLE ZRoller.

ZYCLE kerékpáros edzőgörgők választéka

Természetesen ezekhez az eszközökhöz is beszerezheted a szükséges vagy vágyott eszközöket, mint a strapabíró szőnyeg a görgő alá, a pulzusmérő öv, vagy akár egy akkumulátor, amivel bárhol, konnektor nélkül megtáplálhatod görgődet.
A ZYCLE alkatrészekből és kiegészítőkből itt tudsz válogatni: https://www.viddabringat.hu/zycle-gorgo-kiegeszitok

 

A bejgliszezon támogató partnere a ZYCLE.

Kapcsolat

Lakossági megrendelések a
Viddabringát.hu webshopban >

Belföldi nagykereskedelmi irodánk és raktárunk: Székhely, gyártás és export: Céges kerékpárok:
1211 Budapest, Acélcső utca 1-17. (kizárólag viszonteladó partnerek részére).
info@neuzer.hu
+3614203760
For foreign partners:
2500 Esztergom, Mátyás király street 45.
info@neuzer-bike.hu
+3633500580
Egyre nagyobb a kereslet céges kerékpárra. »
Már kerékpár és e-bike is adható cafeteriaként! »
Miért jobb a nyomatékszenzoros ebike? Milyen pedelecet válasszak? »
Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ