Ebike pályázat - egyelőre várnunk kell

Jelenleg nem pályázható a támogatás, a keretösszeg 2022 év végére kimerült. Egyelőre nincs információnk arról, hogy mikorra várható az újabb pályázati kör, de írni fogunk róla, ha ismét lehet igényelni a támogatást.


Az eredeti kiírásban 2021 november szerepelt utolsó pályázati időszaknak. Sokan le is adták igényüket e-bike támogatásra.
Az utolsó leadási időszak után azonban elérhetetlen lett a felület. De mi lesz azokkal, akik ez után szerettek volna jelentkezni pedelec kerékpár támogatásért? Sőt, mi lesz azokkal, akik leadták már a pályázatukat?

Nos, a rövid információs vákuum után kiderült:

Új lebonyolítóhoz került az elektromos kerékpár beszerzését támogató állami pályázat.

Mindenki megnyugtatására szolgál egy tájékoztató üzenet, valamint az a tény, hogy tulajdonképpen a korábbi felületet emelték át az új címre, így minden korábbi információ elérhető maradt.

Az elektromos kerékpár beszerzését támogató állami pályázat új lebonyolítója:
https://elektromobilitas.humda.hu

A bejelentkezési felület közvetlen elérhetősége:
https://elektromobilitas.humda.hu/pedelec/login

A bejelentkezéshez továbbra is az ügyfélkapun keresztül történik majd. Arról, hogy milyen időszakokban lehet majd pályázatot leadni, még folyik a szakmai egyeztetés. Olyan javaslat is volt, hogy folyamatosan elérhető legyen a pályázók számára a felület, ne csak időablakok legyenek.

A pályázati tudnivalókat korábbi cikkünkben összesítettük:
https://neuzer.hu/e-bike-palyazat-utmutato.html

Az elektromos rásegítésű kerékpárok beszerzésére az elektromobilitas.humda.hu oldalon 2022. április 14-től 2023. április 14-ig, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet pályázni. A magyarországi lakóhellyel és magyar adóazonosító jellel rendelkezők legfeljebb egy pedálszenzoros vagy nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt pedelec kerékpár utófinanszírozott támogatására pályázhatnak.

Nyomaték szenzoros elektromos kerékpár választékunkat itt tekintheti meg »

Pedál szenzoros ebike kínálatunk pedig itt látható »

Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ