Elektromos kerékpár vásárlás pályázat - ebike, pedelec kerékpár állami támogatás

Elektromos kerékpár vásárlására ír ki az Innovációs és Technológiai Minisztérum pályázatot. Allami támogatás lesz ebike vásárlásra. Minden Neuzer pedelec megfelel a pályázati feltételeknek.
Elektromos kerékpár pályázat részletei itt >

Pedelec kerékpárok vásárlását támogatja az állam 2020 őszén. A tavaszi elektromos autó vásárlási pályázat után az ITM támogatásával most azok juthatnak támogatáshoz, akik elektromos rásegítésű kerékpárt vásárolnak. A kerékpárnak meg kell felelnie a pedelec szabványnak, vagyis csak tekerés hatására működhet a motor és az is a pedelec szabályozás része, hogy 25km/h sebességnél az elektromos motor lekapcsol.

2022-ben ezek a főbb tudnivalók:
pedálszenzoros ebike vásárlásra 100.000 forint állami támogatás jár, míg a nyomatékszenzoros elektromos kerékpárok vásárlására 180.000 forint állami támogatás igényelhető. A támogatás összege legfeljebb a kerékpár árának 50%-át fedezheti.

FRISS INFORMÁCIÓK AZ EBIKE ÁLLAMI TÁMOGATÁSRA TÖRTÉNŐ PEDLEC VÁSÁRLÁSI TÁMOGATÁSRÓL

" Az elektromos rásegítésű kerékpárok beszerzésére az elektromobilitas.humda.hu oldalon 2022. április 14-től 2023. április 14-ig, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet pályázni. A magyarországi lakóhellyel és magyar adóazonosító jellel rendelkezők legfeljebb egy pedálszenzoros vagy nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt pedelec kerékpár utófinanszírozott támogatására pályázhatnak. " (humda.hu)

Összefoglaltuk a tudnivalókat az ebike állami támogatás pályázattal kapcsoltaban, itt olvashatóak a teendők:
https://neuzer.hu/e-bike-palyazat-utmutato.html

A szaküzletek regisztrációja megkezdődött és a gyártók is hamarosan közzéteszik a pályázati támogatással vásárolható kerékpárok listáját, így az állami támogatással vásárolható Neuzer elektromos kerékpárok listája is nemsokára elérhető lesz.

A támogatás nyomatékszenzoros pedelec esetén 2022-ben már maximum 1.200.000,- forint vételárig igényelhető, míg a pedálszenzoros kerékpárok esetén 600.000,- forintos maximum árig lehet pályázni.

Itt olvasható az elektromos kerékpár pályázati felhívás:https://elektromobilitas.humda.hu/pedelec/medias/4/3_sz_mad_pedelec_palyazatikiaras_elektromospedelecbeszerz_20210317.pdf

És ezen a linken érhető el a pályázati portál:
https://elektromobilitas.humda.hu/pedelec/


A nyomatékszenzoros pedelecek, amelyekre a nagyobbik támogatási összeg érvényes, itt tekinthetőek meg:
nyomatékszenzoros ebike lista »

A pedálszenzoros ebike kínálatunk pedig itt érhető el:
pedálszenzoros pedelec »

Ezekre a pedelec kerékpárokra nem szükséges jogosítvány, sem biztosítás, mégis az egyik legjobb közlekedési eszköz ingázásra - egy Neuzer pedelec nyergében például nem kell dugóban ülni, vagy buszra várni, Neuzer elektromos kerékpárral gyorsan lehet közlekedni, és az állami támogatásnak köszönhetően most olcsó elektromos kerékpár vásárlási lehetőség nyílik.

A pályázati lehetőség októbertől lesz elérhető, és decemberre már az utcákon is lehetnek az első támogatással beszerzett pedelecek.

A pályázatban magánszemélyek kaphatnak támogatást, pedálszenzoros kerékpárok vásárlásához maximum 100 ezer forintot, nyomatékszenzoros kerékpárokra 180 ezer forintot, legfeljebb a jármű árának felét, és mivel elsősorban a munkába járást kívánják segíteni, ezért a pályázat benyújtáshoz munkaviszonyt igazoló dokumentum csatolása is szükséges lesz.

A keresletet az érdeklődők számára leginkább elérhető, olcsóbb márkák felé szeretnék terelni, ezért a támogatott járművek esetén a nyomatékszenzor nem kerülhetnek többe 1.200.000 forintnál, és megadott műszaki-környezetvédelmi követelményeknek is meg kell felelniük.

A pályázat lebonyolítását a HUMDA végzi majd. A beadás egyszerűsítése és gyorsítása érdekében a dokumentumokat kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani. Az elektronikus ügyintézéssel a pályázatok feldolgozási időszaka csökken, gyorsabb elbírálás és kifizetés várható.

---
Jelentkezés ebike pályázatra. Pedelec támogatás igénylés menete. Hogyan pályázz a támogatásra? Milyen ebike-ra lehet pályázni? Hol lehet elektromos kerékpárt venni támogatással?https://elektromobilitas.humda.hu/pedelec/hu/page/dokumentumtar

Töltse ki a szükséges dokumentumokat! Hol kell támogatást igényelni? Hogyan kell ebike támogatást igényelni? 
https://elektromobilitas.humda.hu/pedelec/login
---

Neuzer elektromos kerékpár állami támogatással - pedelec vásárlás pályázat
A Neuzer Supercity folding elektromos kerékpár egy összecsukható városi pedelec kerékpár, hatékony, letisztult, megbízható.

 

Nézze meg már most, milyen Neuzer biciklit venne állami támogatással »

Olvasson arról, mire való a pedálszenzoros ebike? »

 

További részletek legújabb cikkünkben:

https://neuzer.hu/e-bike-palyazat-utmutato.html

Kapcsolat

Lakossági megrendelések a
Viddabringát.hu webshopban >

Belföldi nagykereskedelmi irodánk és raktárunk: Székhely, gyártás és export: Céges kerékpárok:
1211 Budapest, Acélcső utca 1-17. (kizárólag viszonteladó partnerek részére).
info@neuzer.hu
+3614203760
For foreign partners:
2500 Esztergom, Mátyás király street 45.
info@neuzer-bike.hu
+3633500580
Egyre nagyobb a kereslet céges kerékpárra. »
Már kerékpár és e-bike is adható cafeteriaként! »
Miért jobb a nyomatékszenzoros ebike? Milyen pedelecet válasszak? »
Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ