Elektromos kerékpár vásárlás pályázat - ebike, pedelec kerékpár állami támogatás

Elektromos kerékpár vásárlására ír ki az Innovációs és Technológiai Minisztérum pályázatot. Allami támogatás lesz ebike vásárlásra. Minden Neuzer pedelec megfelel a pályázati feltételeknek.
Elektromos kerékpár pályázat részletei itt >

Pedelec kerékpárok vásárlását támogatja az állam 2020 őszén. A tavaszi elektromos autó vásárlási pályázat után az ITM támogatásával most azok juthatnak támogatáshoz, akik elektromos rásegítésű kerékpárt vásárolnak. A kerékpárnak meg kell felelnie a pedelec szabványnak, vagyis csak tekerés hatására működhet a motor és az is a pedelec szabályozás része, hogy 25km/h sebességnél az elektromos motor lekapcsol.

2020. szeptember 22-én (az autómentes napon) bejelntették a főbb tudnivalókat.
Ezek szerint pedálszenzoros ebike vásárlásra 90.000 forint állami támogatás jár, míg a nyomatékszenzoros elektromos kerékpárok vásárlására 150.000 forint állami támogatás igényelhető. A támogatás összege legfeljebb a kerékpár árának 50%-át fedezheti.

FRISS INFORMÁCIÓK AZ EBIKE ÁLLAMI TÁMOGATÁSRA TÖRTÉNŐ PEDLEC VÁSÁRLÁSI TÁMOGATÁSRÓL

"Az első pályázási időszak november 23-tól 27-ig tart, ezt követően havi rendszerességgel nyújthatók be a jelentkezések 2021. október 29-ig, vagy a rendelkezésre álló keret kimerüléséig - ismertette Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára." (Komány.hu)

Összefoglaltuk a tudnivalókat az ebike állami támogatás pályázattal kapcsoltaban, itt olvashatóak a teendők:
https://neuzer.hu/e-bike-palyazat-utmutato.html

A szaküzletek regisztrációja megkezdődött és a gyártók is hamarosan közzéteszik a pályázati támogatással vásárolható kerékpárok listáját, így az állami támogatással vásárolható Neuzer elektromos kerékpárok listája is nemsokára elérhető lesz.

A támogatás nyomatékszenzoros pedelec esetén maximum 900.000,- forint vételárig igényelhető, míg a pedálszenzoros kerékpárok esetén 400.000,- forintos maximum árig lehet pályázni.

Itt olvasható az elektromos kerékpár pályázati felhívás:https://elektromobilitas.humda.hu/pedelec/medias/4/3_sz_mad_pedelec_palyazatikiaras_elektromospedelecbeszerz_20210317.pdf

És ezen a linken érhető el a pályázati portál:
https://elektromobilitas.humda.hu/pedelec/


A nyomatékszenzoros pedelecek, amelyekre a nagyobbik támogatási összeg érvényes, itt tekinthetőek meg:
nyomatékszenzoros ebike lista »

A pedálszenzoros ebike kínálatunk pedig itt érhető el:
pedálszenzoros pedelec »

Ezekre a pedelec kerékpárokra nem szükséges jogosítvány, sem biztosítás, mégis az egyik legjobb közlekedési eszköz ingázásra - egy Neuzer pedelec nyergében például nem kell dugóban ülni, vagy buszra várni, Neuzer elektromos kerékpárral gyorsan lehet közlekedni, és az állami támogatásnak köszönhetően most olcsó elektromos kerékpár vásárlási lehetőség nyílik.

A pályázati lehetőség októbertől lesz elérhető, és decemberre már az utcákon is lehetnek az első támogatással beszerzett pedelecek.

"A pályázatban magánszemélyek kaphatnak támogatást, pedálszenzoros kerékpárok vásárlásához maximum 90 ezer forintot, nyomatékszenzoros kerékpárokra 150 ezer forintot, legfeljebb a jármű árának felét, és mivel elsősorban a munkába járást kívánják segíteni, ezért a pályázat benyújtáshoz munkaviszonyt igazoló dokumentum csatolása is szükséges lesz.

A keresletet az érdeklődők számára leginkább elérhető, olcsóbb márkák felé szeretnék terelni, ezért a támogatott járművek esetén a nyomatékszenzor nem kerülhetnek többe 900 ezer forintnál, és megadott műszaki-környezetvédelmi követelményeknek is meg kell felelniük." - áll a minisztérium tájékoztatójában. 

"A pályázat lebonyolítását az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. végzi majd. A beadás egyszerűsítése és gyorsítása érdekében a dokumentumokat kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani. Az elektronikus ügyintézéssel a pályázatok feldolgozási időszaka csökken, gyorsabb elbírálás és kifizetés várható - mondta az államtitkár." (kormány.hu)

---
Jelentkezés ebike pályázatra. Pedelec támogatás igénylés menete. Hogyan pályázz a támogatásra? Milyen ebike-ra lehet pályázni? Hol lehet elektromos kerékpárt venni támogatással?
https://elektromobilitas.ifka.hu/kerekpar-2020/medias/4/pedelec_palyazatikiaras_elektromospedelecbeszerz.pdf

Töltse ki a szükséges dokumentumokat! Hol kell támogatást igényelni? Hogyan kell ebike támogatást igényelni? 
https://elektromobilitas.ifka.hu/kerekpar-2020/
---

Neuzer elektromos kerékpár állami támogatással - pedelec vásárlás pályázatA Neuzer Palermo elektromos kerékpár egy városi pedelec kerékpár, hatékony, letisztult, megbízható.

 

Nézze meg már most, milyen Neuzer biciklit venne állami támogatással »

Olvasson arról, mire való a pedálszenzoros ebike? »

 

További részletek legújabb cikkünkben:

https://neuzer.hu/e-bike-palyazat-utmutato.html

Honlap: webtoday
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ